Pain au Chocolat
Doos 68 x 80 gram
PAIN AU CHOCOLAT
ROOMBOTER CHOCOLADEBROODJE
RECHTSTREEKS UIT DE VRIEZER, AFBAKKEN OP BASIS VAN BEHOEFTE
❶ KNAPPERIG VAN BUITEN, LUCHTIG VAN BINNEN
❷ BEREID MET ROOMBOTER
❸ FRANSE TOP KWALITEIT
❹ VRIJ VAN E-NUMMERS EN GEUR- EN SMAAKSTOFFEN
❺ KORTE AFBAKTIJD, SNEL OP DE PLANK
❻ BESPAAR OP TIJD EN ENERGIE
❼ GEEN PRODUCTVERLIES, GEEN DERVING
✓ FRANSE TOPKWALITEIT VAN UW BROOD LEVERANCIER
☆ HET BETREFT APARTE DIEPVRIES LEVERINGEN, DEZE GAAN OP BASIS VAN ROUTE!!!
BEREIDINGSWIJZE:
De afbaktijd en de temperatuur voor het bereiden is als volgt:
- Ontdooien 15 minuten
- Voorverwarmen op 215° graden
- Baktijd is ongeveer 18-20 minuten
- Oven temperatuur op 185° graden [bakken zonder stoom]
- Product laten rusten en afkoelen
- Product klaar voor verwerking
Tijdelijk kunnen bestellingen worden geplaatst via e-mail vanwege de ontwikkeling van onze nieuwe webshop. Neem contact op met Eurofoodgroup via order@eurofoodgroup.com.